Hier vind je de recentste informatie en updates aangaande de Corona crisis

Beste leden,

Na lange periode van inactiviteit op onze hondenschool, hopen we dat alles met jullie nog goed gaat op alle vlakken.
In functie van de opgelegde voorwaarden door overheid en bevoegde instanties met betrekking tot Corona, hebben we lang getwijfeld om de lessen terug aan te vatten, dit wat gezien het groot aantal leden in onze hondenschool geen simpele zaak is.
Dit zeker rekening houdende dat momenteel groepen beperkt moeten blijven tot maximum 4 personen.

Na lang overleg en beraad met ons bestuur en instructeurs en gezien het feit dat we nu al 4 maand gesloten zijn, hebben we toch intern de beslissing genomen om onze lessen terug aan te vatten. Hiervoor moesten we dan de goedkeuring krijgen van de gemeente Lennik, wat maandag op het college van Burgemeester en Schepenen uiteindelijk is gebeurd.

De heropstart is dus een feit en vanaf donderdag 4 maart kunnen jullie, weliswaar beperkt, 1 maal per week en gedurende 30 minuten bij ons terug lesvolgen en dit met toepassing van de opgelegde maatregelen, die jullie in bijlage kan vinden, met in hoofdzaak:

– afstand geleiders/lesgevers minimum 1,5m
– op de parking, buiten en op het terrein wordt mondmasker altijd gedragen
– maximaal 3 geleiders per plein aanwezig, met 1 instructeur
– samenscholing op parking is verboden (in auto wachten op teken van uw instructeur)
– kantine blijft gesloten
– geen publiek toegelaten

Wij zullen jullie komende dagen verder informeren via deze weg, wanneer en hoe er verder kan worden gereserveerd en dit per klas.
Tevens zullen dan de strikt na te leven regels ook in detail worden gecommuniceerd.

Dank voor jullie begrip en hopende jullie weldra terug te ontmoeten op onze hondenschool, verblijven we met vriendelijke groeten,

Het Bestuur